top of page
 • Foto van schrijverRomain Faassen

Uitvoerend medewerker

Werk jij graag met je handen, in een jong en hecht team? Zoek je vrijheid in je werk, maar wil je ook nieuwe dingen leren? Dan pas je perfect in het Marfa team!


Heb je wel de drive maar nog niet zoveel ervaring in de bouw? Geen probleem! Dan leiden we je graag intern bij ons op. Passie en doorzettingsvermogen vinden we net zo belangrijk!


Werken in de bouw zit vol trots, passie én voordelen! Dat werken in de bouw een minder imago zou hebben, snappen wij dan ook de ballen niet van. Je verdient goed, hebt veel vrijheid, je bent bijna iedere dag om 15.30 uur klaar en een fulltime werkweek bestaat bij ons uit 37,5 uur. Dan hebben we het nog niet over vrije dagen en de mogelijkheden om je te blijven ontwikkelen.


Wat ga je doen

Samen vormen we een waterdicht team, iedere dag lossen we vochtproblemen op bij bedrijven en particulieren klanten. Naast vochtwering bestaan onze projecten ook uit onze andere specialisaties: betonreparatie, gevelrenovatie en coatingen. Zo ga je de ene week met het team aan de slag bij een uitdagend vochtprobleem van een groot bedrijf. De andere week werk je bij particulieren klanten aan een betonreparatie, en het waterdicht maken van kelders.


Als uitvoerend medewerker draag je hier jouw steentje aan bij. Samen met het team bouw je aan het uiteindelijk doel, een resultaat waar we als vakmensen trots op zijn!


Wat krijg je van ons

Zoals je van een familiebedrijf mag verwachten staan onze mensen op nummer 1. Wij waarderen ons team en weten dat we het zonder jullie niet kunnen doen. Als het goed gaat met ons, dan gaat het goed met jullie. We zijn een klein en hecht team. Dit maakt dat de lijnen direct zijn, we iedere dag samen opstarten en alles bespreekbaar is.

Je krijgt van ons de vrijheid om zelf oplossingen te zoeken en je te ontwikkelen op de gebieden die jij interessant vindt. Samen met jou bouwen we aan een toekomst.


 • Geen onzekerheid! Is de klik er? Dan krijg je snel genoeg een vast contract.

 • Veel vrije tijd met 25 vakantiedagen + 10 extra roostervrije dagen.

 • Een fulltime werkweek bij ons is maar 37,5 uur.

 • Met werkdagen van 07.00 tot 15.30 uur.

 • En werk je toch over, dan krijg je dat natuurlijk uitbetaald.

 • Extra verdienen? Op zaterdag werken kan altijd, maar wordt niet verwacht. Natuurlijk verdien je dan 125%.

 • Voornamelijk korte reistijden doordat het meeste werk in Limburg is.

 • Bij Marfa zitten we in de CAO Afbouw.

Wat breng je mee

 • Rijbewijs B om gas te geven in je Marfa bus is fijn maar niet verplicht.

 • Interesse en passie voor de bouw of techniek.

 • Ervaring is zeker fijn maar open staan om te leren is net zo belangrijk.

 • Bouwmentaliteit zit in je bloed, je bent een echte doorzetter en bent trots op wat je doet.

 • Een energieke en fijne persoonlijkheid die graag bij ons hechte team hoort.

Over ons

Marfa is een écht familiebedrijf, vader en zoon runnen de zaak en timmeren samen met hun team aan de weg. Martin is 17 jaar geleden gestart met Marfa, na zijn opleiding sloot Romain zich bij zijn vader aan.


“Samen vormen we een goeie basis” zegt Romain. “Mijn vader is de vakman en brengt de jongens alles bij wat hij weet. Ook al zit hij inmiddels op kantoor, hij komt nog iedere dag nog met zijn werkkleding en bus naar werk haha. Ik doe de managementkant en zorg o.a. voor de planning. Samen sturen we de jongens aan. Ondanks dat ik op kantoor werk, weet ik precies hoe het is om mee te werken. Ik ging vroeger al mee met mijn vader om te werken op de projecten van Marfa”.


Reageren

Ben jij enthousiast? Top! Stuur een mailtje met je gegevens naar info@marfa.nl en dan nemen we contact met je op. Je kunt ons natuurlijk ook altijd telefonisch bereiken via 06 3615 8257. Ook voor vragen mag je altijd contact opnemen.

Recente blogposts

Alles weergeven

Comentários


bottom of page