top of page
 • Foto van schrijverRomain Faassen

Meewerkend Voorman

Bijgewerkt op: 17 mei

Werken met je handen én met je hoofd. De vrijheid én de verantwoordelijkheid. Als meewerkend voorman heb je het beste van 2 werelden. 


Draai jij al een paar jaartjes mee in de bouw en ben je inmiddels een doorgewinterde vakman? Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging, met meer verantwoordelijkheid en vrijheid én in een hecht team? Dan ben jij misschien wel de voorman die we zoeken!

 

Maak je geen zorgen wanneer je nog geen ervaring hebt met vochtwering of een van onze andere vakgebieden. Jouw ervaring en passie voor de bouw vormt de perfecte basis waarmee we je intern in no-time opleiden tot specialist in de vochtwering en betonreparatie! 


Wat ga je doen

Meewerkend voorman betekent voor jou het beste van 2 werelden. Aan de ene kant werken met je handen in een gezellig, gedreven team. Aan de andere kant werken met je hoofd, het zoeken naar oplossingen en verantwoordelijkheid.

 

Als meewerkend voorman heb je op jouw project de leiding over het team van die dag. Je draagt verantwoordelijkheid over je project, bent het eerste aanspreekpunt en samen met het team bouw je aan het uiteindelijk doel. Een resultaat waar we als vakmensen trots op zijn!  

 

Samen vormen we een waterdicht team, iedere dag lossen we vochtproblemen op bij bedrijven en particulieren. Naast vochtwering bestaan onze projecten ook uit onze andere specialisaties: betonreparatie, gevelrenovatie en coatingen. Zo ga je de ene week met het team aan de slag bij een uitdagend vochtprobleem van een groot bedrijf. De andere week werk je bij particulieren klanten aan een betonreparatie in het zonnetje op de steiger, of ben je bezig met het waterdicht maken van kelders. 


Wat krijg je van ons

Zoals je van een familiebedrijf mag verwachten staan onze mensen op nummer 1. Wij waarderen ons team en weten dat we het zonder jullie niet kunnen doen. Als het goed gaat met ons, dan gaat het goed met jullie. We zijn een klein en hecht team. Dit maakt dat de lijnen direct zijn, we iedere dag samen opstarten en alles bespreekbaar is. Je krijgt van ons de vrijheid om zelf oplossingen te zoeken en je te ontwikkelen op de gebieden die jij interessant vindt. Samen met jou bouwen we aan een toekomst. 


 • Goed betaalde functie met verantwoordelijkheid. 3.200,00 – 3.500,00 euro (37,5 uur)

 • Doorgroeimogelijkheden in een groeiend bedrijf. 

 • Geen onzekerheid! Is de klik er? Dan krijg je snel genoeg een vast contract. 

 • Veel vrije tijd met 25 vakantiedagen + 10 extra roostervrije dagen.

 • Een fulltime werkweek bij ons is maar 37,5 uur.

 • Met werkdagen van 07.00 tot 15.30 uur.

 • En werk je toch over, dan krijg je dat natuurlijk uitbetaald.

 • Extra verdienen? Op zaterdag werken kan altijd, maar wordt niet verwacht. Natuurlijk verdien je dan 125%.

 • Je rijdt onder werktijd met je eigen Marfa bus.

 • Voornamelijk korte reistijden doordat het meeste werk in Limburg is.

 • Bij Marfa zitten we in de CAO Afbouw.

Wat breng je mee

 • Rijbewijs B om gas te geven in je Marfa bus.

 • Minimaal 10 jaar ervaring in de bouw

 • Bouwmentaliteit zit in je bloed, je bent een echte doorzetter en bent trots op wat je doet.

 • Een energieke en fijne persoonlijkheid die graag bij ons hechte team hoort.

Over ons

Marfa is een écht familiebedrijf, vader en zoon runnen de zaak en timmeren samen met hun team flink aan de weg. Martin is 19 jaar geleden gestart met Marfa, 8 jaar later sloot Romain zich na zijn opleiding aan bij zijn vader. Inmiddels is het bedrijf flink gegroeid en een gevestigde naam op het gebeid van vochtwering in de regio.

 

“Samen vormen we een goeie basis” zegt Romain. “Mijn vader is naast directeur ook een echte vakman. Met bijna 20 jaar ervaring brengt hij de jongens bij wat hij weet. Zo heeft hij ook mij de kneepjes van het vak geleerd. Ik doe de managementkant en zorg o.a. voor de planning en dagelijkse leiding. Inmiddels is door mijn vader de rol van directeur overgedragen aan mij en gaan we met een frisse blik en nieuwe ideeën een voorspoedige toekomst tegenmoet”


Reageren

Ben jij enthousiast? Top! Stuur een mailtje met je gegevens naar r.faassen@marfa.nl en dan nemen we contact met je op. Je kunt ons natuurlijk ook altijd telefonisch bereiken via 06 3615 8257. Ook voor vragen mag je altijd contact opnemen.

Recente blogposts

Alles weergeven

Kommentare


bottom of page