• Romain Faassen

Vacature: Stukadoor Allround – Vochtwering | FULL TIME

Ben jij een gedreven stukadoor en op zoek naar meer afwisseling in je werk? Zoek je meer uitdaging en wil jij meer dan alleen stuken? Dan ben je bij Marfa aan het juiste adres.

Over Marfa Marfa is een familiebedrijf, dat is opgericht door Martin Faassen en wordt vandaag de dag door zoon Romain versterkt. Wekelijks maken wij samen met ons team klanten gelukkig met het oplossen van vochtproblemen. Van het verhelpen van kleine lekkages tot het uitvoeren van volledige afdichtingen en renovaties.


Naast vochtwering zijn we gespecialiseerd in betonherstel, gevelrenovatie en vloer- en wandcoating. Ook schade aan ornamenten en sierwerk aan monumentale panden, herstellen wij vakkundig in originele staat. Marfa werkt met een jong en ervaren team. We denken out-of-the-box, en zijn sterk in het oplossen van problemen. Klanten noemen ons flexibel, eerlijk en betrouwbaar. Dáár doen we het voor!


Taakomschrijving: Als Allround stukadoor bij Marfa ben je voornamelijk werkzaam binnen de vochtwering. Je bent verantwoordelijk voor het waterdicht maken en renoveren van kelders en het oplossen van vochtproblemen bij woningen, bedrijfspanden en bouwconstructies. Je bent veel in de weer met afdichtingsmortels en houdt je voornamelijk bezig met het aanbrengen van afdichtingsystemen, injecteren, impregneren en het aanbrengen van vloeistofdichtingen.

Stukadorswerk is hier een veel voorkomend onderdeel in en is daarmee een perfect startpunt om je de techniek en kennis binnen de vochtwering eigen te maken. Vanuit je basis kennis als stukadoor wordt bij ons in de praktijk opgeleid tot vochtwering specialist. Ook heb je de mogelijkheid door te groeien naar voorman waarbij je de leiding krijgt over je ploeg en de verantwoordelijkheid neemt over je eigen projecten. Naast vochtwering zul je ook in aanraking komen met onze andere specialiteiten, wat zorgt voor de nodige afwisseling.


Wat wij van je vragen:

  • Goede beheersing van de Nederlandse taal

  • Rijbewijs B

  • MBO stukadoor niveau 2/3

  • Maar ook minimaal 5 jaar werkervaring als stukadoor voldoet

  • Een energieke en gemotiveerde persoonlijkheid

  • Snel opgeven komt niet voor in jouw woordenboek, jij bent een echte doorzetter!


Wat wij jou bieden: Bij Marfa werk je in een jong en groeiend familiebedrijfje waar iedereen elkaar goed kent. Je beschikt over je eigen werkbus en werkt met leuke collega’s in ploegjes van 2 tot 4 man. Je werkplek bevindt zich bij een diversiteit aan klanten, veelal binnen een uur rijden vanaf Venlo. Als jong bedrijf zijn wij ambitieus en gericht op de toekomst, en bieden veel ruimte om hierin mee te denken en te groeien.

Met betrekking tot de voorwaarden zijn wij zijn aangesloten bij de CAO Afbouw en bieden wij goede secundaire voorwaarden die je daarbij mag verwachten. Wij hechten veel waarde aan onze mensen, verwachten veel en je mag dan ook veel van ons terug verwachten.


Reageren: Zie jij jezelf in deze functie, ben je klantgericht en enthousiast om Marfa te leren kennen? Stuur dan je CV op naar info@marfa.nl of neem contact op met 06 36158257. Ook voor vragen over de functie kun je altijd contact opnemen. We zien je hopelijk snel voor een bakje koffie!

© 2018 MARFA  |  DISCLAIMER  |  VGA  |  DESIGN CREATIVE IMPACT POINT