• Romain Faassen

Vacature: Meewerkend Voorman (junior) | FULL TIME

Ben jij net klaar met een technische MBO opleiding of werk je al in de bouw en ben je opzoek naar een nieuwe uitdaging met meer verantwoordelijkheid. Dan is een baan als meewerkend voorman bij Marfa misschien wel iets voor jou!


Over Marfa Marfa is een familiebedrijf, dat is opgericht door Martin Faassen en wordt vandaag de dag door zoon Romain versterkt. Wekelijks maken wij samen met ons team klanten gelukkig met het oplossen van vochtproblemen. Van het verhelpen van kleine lekkages tot het uitvoeren van volledige afdichtingen en renovaties.

Naast vochtwering zijn we gespecialiseerd in betonherstel, gevelrenovatie en vloer- en wandcoating. Ook schade aan ornamenten en sierwerk aan monumentale panden, herstellen wij vakkundig in originele staat. Marfa werkt met een jong en ervaren team. We denken out-of-the-box, en zijn sterk in het oplossen van problemen. Klanten noemen ons flexibel, eerlijk en betrouwbaar. Dáár doen we het voor!


Taakomschrijving: Bij Marfa specialiseren we ons op het gebied van Vochtwering, Betonreparatie, Gevelrenovatie en Vloer -/ wandcoatingen. Als beginnend voorman wordt je intern opgeleid en zul je in beginsel vooral meewerken en kennismaken met de verschillende disciplines. Nadat je de basiskennis goed onder de knie hebt ga je je specialiseren en groei je geleidelijk in de rol van meewerkend voorman. Beginnend met kleine projecten heb je de leiding over een ploegje, draag je de verantwoordelijkheid over je eigen project en ben je het eerste aanspreekpunt naar de klant. Daarnaast ben je te allen tijde vooral bezig met je handen en sta je in de praktijk. Van sloopwerk, afdichtingen, betonreparaties en timmerwerk tot gevelwerk en coatingen. Geen dag is het zelfde. Naarmate de kennis en het vertrouwen groeit zullen de projecten in uitdaging toenemen en krijg je steeds meer verantwoordelijkheid.


Wat wij van je vragen:

  • Goede beheersing van de Nederlandse taal

  • Rijbewijs B

  • MBO niveau 2 of 3 opleiding in de bouw of techniek

  • Maar ook minimaal 5 jaar relevante werkervaring in de bouw of techniek voldoet

  • Je staat open voor het leren van nieuwe dingen.

  • Een energieke en gemotiveerde persoonlijkheid.

  • Snel opgeven komt niet voor in jouw woordenboek, jij bent een echte doorzetter!


Wat wij jou bieden: Bij Marfa werk je in een jong en groeiend familiebedrijfje waar iedereen elkaar goed kent. Je beschikt over je eigen werkbus en werkt met leuke collega’s in ploegjes van 2 tot 4 man. Je werkplek bevindt zich bij een diversiteit aan klanten, veelal binnen een uur rijden vanaf Venlo. Als jonge bedrijf zijn wij ambitieus en gericht op de toekomst, en bieden veel ruimte om hierin mee te denken en te groeien.

Met betrekking tot de voorwaarden zijn wij zijn aangesloten bij de CAO Afbouw en bieden wij goede secundaire voorwaarden die je daarbij mag verwachten. Wij hechten veel waarde aan onze mensen, verwachten veel en je mag dan ook veel van ons terug verwachten.


Reageren: Zie jij jezelf in deze functie, ben je klantgericht en enthousiast om Marfa te leren kennen? Stuur dan je CV op naar info@marfa.nl of neem contact op met 06 36158257. Ook voor vragen over de functie kun je altijd contact opnemen. We zien je hopelijk snel voor een bakje koffie!

© 2018 MARFA  |  DISCLAIMER  |  VGA  |  DESIGN CREATIVE IMPACT POINT